Tuometall Oy

Mitä teemme?

Info

Tuometall Oy on Pohjois-Savossa toimiva teknologiayritys, jolla on vuosikymmenten kokemus erilaisten biomassojen käytöstä ja siirrosta. Vahvuutemme on bioenergiaketjun kokonaishallinta "kannolta kattilaan".

Tuotteet

Tuometall suunnittelee, valmistaa ja toimittaa asiakaslähtöisiä, luotettavia ja kustannuksiltaan tehokkaita materiaalinkäsittelyratkaisuja biomassan hyödyntämiseen, energian tuotantoon ja puunjalostusteollisuuteen.

Palvelut

Tuometall on luotettava ja asiakkaidemme suosittelema kumppani ongelmanratkaisusta projektin toteutuksen kautta laitoksen käynnissäpitoon ja uusintoihin. Tuotteemme valinnut asiakas voi olla tyytyväinen ratkaisuunsa koko sen elinkaaren ajan.

 
Tuometall Oy / Tuometall Ltd

Tietoa meistä

Tuometall Oy suunnittelee, valmistaa ja toimittaa kiinteän polttoaineen käsittelyjärjestelmiä. Olemme toimineet bioenergia-alalla vuodesta 1982, jolloin ensimmäiset kaukolämpölaitokset rakennettiin paikkakunnallemme. Hallitsemme koko toimitusketjun biopolttoaineen valmistuksesta sen hyödyntämiseen. Se on lupaus asiakkaillemme innovointikyvystä ja laaja-alaisesta osaamisesta, joka tuo tehokkuutta ja kannattavuutta bioenergian tuotantoon.
Oma suunnittelu, valmistus, asennus sekä kunnossapito ja varaosapalvelu takaavat tuotteidemme korkean laadun ja pitkän käyttöiän. Yhtiön tavoitteena on kehittää jatkuvasti toimintaansa asiakkaidensa tarpeita kuunnellen sekä tuottaa heille kilpailukykyisiä palvelukonsepteja ja kokonaisratkaisuja.
Tutustu kotisivuihimme ja pyydä meiltä lisätietoja. Odotamme yhteydenottoasi!
Luotettava kumppani, Tuometall Oy / Reliable partner, Tuometall Ltd Seulomo / Screening building Suomen vahvimmat / Strongest in Finland

Tarina

 

Tuometallin tarina alkoi vuonna 1978, kun metallialalta monipuolista kokemusta hankkinut konepajamies ryhtyi varustelemaan ja huoltamaan raskasta kuljetuskalustoa omassa verstaassaan. Hän myös urakoi kaukolämpöputkistoja ja vastasi paikkakunnalle rakennetun biolämpölaitoksen käynnissäpidosta. Ensimmäiset kiinteän polttoaineen kuljetintoimitukset tehtiin 1985. Konepajatoiminta laajeni ja isommat toimitilat hankittiin läheiseltä teollisuusalueelta.

 

Yhtiömuoto vaihtui osakeyhtiöksi ja nimi vaihtui, kun Tuometall Oy perutettiin vuonna 1998. Siitä lähtien yhtiö on keskittynyt bioenergialaitosten kuljetinjärjestelmiin ja niihin liittyviin teräsrakenteisiin sekä palveluihin. Kuljettimien järeissä ratkaisuissa on hyödynnetty vuosien saatossa kertyneitä lämpövoimaloiden käyttökokemuksia. Kuljetinjärjestelmiä on toimitettu Suomen lisäksi myös naapurimaihin sekä kauas Afrikkaan.

Hitsaaja / Welder